Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berätta att denhär kvällen är över

alltid samma känsla
i taxin hem efter en kväll på en klubb jag hatar
2e 4e 5e hjulet
alltid samma sak

EN ENDA människa som bryr sig om mig
och han är inte riktigt
bara någon jag hittat på




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-14 03:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans