Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffet

Är kaffet svart eller är det egentligen brunt?
Frågan är evig och kan förstås aldrig slutgiltigt besvaras
Ordet kaffe härstammar från det turkmenska Ka:fh:eeth
Vilket betyder lycka till dig
Är lyckan svart eller brun?
Därom tvista alltså de lärde

Och i rondellen snurrar vi varv efter varv




Fri vers av gustavskriver
Läst 354 gånger
Publicerad 2017-12-14 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gustavskriver
gustavskriver