Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NI KAN MÖRDA



Vi kan bara undra


Hur ni mår




Vi försöker begripa

Eder sed



Kram från Mikael




Bunden vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-14 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt