Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget mer

Det är roligt/ att se er bedöma/ och tycka/
Motorisk/ o komisk/ berömma/ och hyckla/
Betoning/ på skolning/ och strömmar/ olycka/
Låst i mig själv utan hem eller nycklar/
Det är tragiskt/att se/ det jag ser här i landet/
Så magiskt/ och skevt/men jag ler/ ändå mannen/
Tackar för er/och för mig ge mig handen/
Bye




Fri vers av Vincento
Läst 255 gånger
Publicerad 2017-12-14 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vincento
Vincento