Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utlopp xxx

om världen vore annorlunda/ om dom dom som krigar/ skulle sjunga/ och inte strida/och dö unga/vilken liga/ tillhör du?/, det är frågan/ jag ställer/ dig nu/.
vi häller/bensin på den lågan/och elden/som fäller/beslut/sprit och vin/eller/punda/jag undrar/vad gör du?/ inte ett skit,/du väljer/att blunda/din kuk/.
säljer/svart eller vit/pulver eller/en brun liten bit/och säger att skiten/är på kredit/men i själva/verket/stärker/det bara din skit/taktik/att svälja/ fler offer till att välja/din varubutik,/är då moral/ och etik/ditt/ svar/till våran banan/politik/va? nej bara på sikt/ en kanal/komedi/.
en banal/skrift/som denna/kan visst/inte förändra/en fasad/av begravd/risk/som en dag/inte betyder/ ett piss,/vad gör du smyger/eller lyder/som sist/?va,du flyger/visst/.
jag ser betyget/det e trist/men hellre det som bedrift/ än skotthål/ som visst/blir en trist/avgift/att betala/ska unga verkligen behöva/mördas/och begravas?/va,javisst så länge/bängen/bara inte åtalas/.
lägg dig i sängen/och slut/dina två/och fråga dig själv om du vekligen/kan förstå/,och njuta/ då/av svängen/som ärftligen/tar dig dit kompis dit där du aldrig brukar/gå/så/,frågan är hur sjuka/är ni då?/va som snutar/ och andra små/.
en muta/som slutar/i missbrukar/ kretsar/ som lessnat/ på livet/ som e efterblivet/o att va stukad/ är bara klivet/dom måste ta/varje dag/för att inte insjukna/i förtvivlet/dom lever-med /så, kan motivet/ va ett heders-skäl/? va, bara för dom som ser- de-här/
om du tittar/på dom som får sitta/din fitta/och vad det innebär/att sikta/en riktad/picka/mot ett huvud som bara brinner-iväg/varför springer/ du då från den misär/som är/?jo, du är/ för feg för att qqleva här/.
om folket/ tog i hand/land för land/kanske orken/tog bort varje skam/hos varje kvinna/ och man/som velat springa/fram/men inte kan/,så varför kan inga/band/ bindas/bakom grindars/land/,jo för ingen lyckas hindra/hon eller han/.
är världen tom/eller/ sann/kan dom som ställer/sig mot varann/ man mot man/heller/inte lämna/ sin gann/hemma/istället/ för pang pang/sen/o lik blir framställda/men,dom kan kanske maktens/pakter/kan använda?/klart,det är tacken/ det till dom som är dåligt ansedda/.
du vet jag har sett/så mycket/ skevt o snett/och det jag tycker/om dom flesta händelsebegrepp/som sker/är korrekt/och ofta inte fel/på nått sätt/eller det kanske beror på utseende/ och dialekt?/ja eller snutbeteendet/när det är komplett/vilka grisar ,o det säger jag med all rätt/
Bless




Fri vers (Fri form) av Vincento
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-01 09:03



Bookmark and Share


  Ric
Ja det säger du med all rätt man. Tungt. Keep it up!
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Vincento
Vincento