Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucifer min vän

Du är starkare än nån jag känner/.
Du står mig närmre/än mina närmsta vänner/.
Du värmer/mina kalla och frusna händer/.
Men samtidigt bränner/du mig med djävuls-elden/.
Du stöttar/mig kompis och du ger mig kraften/.
Du lyfter mina trötta/ben/uppför hela backen/.
När jag såg på dig det första/sken/så ren/så tapper/.
Men det sista/du må vara kan jag gissa är vacker/.
Jag vet du vistas/vid din kista/och vet den platsen/.
Du har visat mig och ristat/in/ i skinn/som svart-kontrakten/.
Du är verkligen ingen vän nej, du har bara klistrat/dig fast i nacken/
Och jag ska bli fri/ och splittras/från dig och dina attacker/
Så ska det bli/för jag ska besiktas/i natten/
Är ingen satans dräng är vår herres blod och vatten/




Fri vers (Fri form) av Vincento
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-22 03:54



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Jag har inte läst så många texter om denna Lucifer och när det händer så får man en klump i magen
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Vincento
Vincento