Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste

Där är du igen/jag ser dig blir stum/.
Min största kärlek min bästa vän/och min grund/.
Har saknat/dig känt/hur jag smakat/din mun/.
Har saknat dig sen/vill prata/varje sekund/.
Hos mig är du min/och jag är din/ det låter kanske dumt/.
Men jag har aldrig släppt/är det rätt/eller skumt/.
Drottning och kung/perfekt/min triumf/.
Du är galant och min stress/den försvinner en stund/.
Du får mig att skratta/att fatta/och se/.
Du får mig att tackla/dom massa/problem/.
Du får mig att le/att se/allt det vackra/.
Du är allt som jag vill om det sker/bara tackar/.
Jag älskar och bryr mig mer/än du fattar/.
Du lyfter stenen/jag bär på tunga axlar/.
Jag ser dig bli arg blir nervös/ men jag skrattar/.
Jag finns här om jag behövs/för mig är det vackrast/.
Jag tackar/





Fri vers (Fri form) av Vincento
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-23 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vincento
Vincento