Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt min kära

Jag lovade för mycket och gick in för hårt/....förlåt.



Jag trodde det gumman jag trodde men allt blev så svårt/...förlåt....



Kärleken jag lovade min fina blev gråt/är så ledsen.....förlåt.



Jag vill men jag har inte kraften är låst/gumman....förlåt.



Du är av guld och jag, ja jag är av plåt/det går inte hjärtat.....förlåt



Du älskar och vet medans jag bara tror på vårt/jag vill men kan inte.....förlåt




Fri vers av Vincento
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-21 21:58



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Aj så ont det gör
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Vincento
Vincento