Inspirerad dels av en legend som säger att efter att Merlin försvann från världen kunde man fortfarande höra le cri de Merlin ibland, dels av en halvdröm en vinternatt då rödhaken sjöng utanför mitt fönster." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad dels av en legend som säger att efter att Merlin försvann från världen kunde man fortfarande höra le cri de Merlin ibland, dels av en halvdröm en vinternatt då rödhaken sjöng utanför mitt fönster.


The Cry of Merlin (II)



Spiritus Mundi
Spiritus Mundi


Every lie
mutilates the world;

every lie give birth 
to another nigthmare


Spiritus Mundi
Spiritus Mundi



sings the little winged dragon
robin redbreast

set free from chains of ice
with the blood of Grail on his chest

Cursive backward tones
heard in the winternight;

"For it is the doom of
men that they forget"




Fri vers av Almagrundet
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-06-01 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet