Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vimse

en för känslig 

och vilsen själ

är ej lätt att bära

 

man är jagad

mest hela tiden

känner sig otillräcklig

hur mycket man än

anstränger sig

 

orkeslöshet blir ett

naturligt tillstånd

bara att tacka för

och ta emot

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-15 11:52



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ett gemensamt TACK här för alla fina kommentarer.... :)
2018-03-05

  aol
Igenkännande och så tack berörande text.
2018-01-10

  Terapipoeten
Och ibland orkar man inte ens anstränga sig! Andas, andas, andas
Fin dikt!
2017-12-17

  Solstrale VIP
Vemodigt och sant!
2017-12-15

  Nils-Robert
Tillstånd som kan förlama hela kroppen. Svår att bryta igenom. Bra uttryckt i dikt.
2017-12-15

  ULJO
Fint tecknat i all sin melankoli
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP