Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör den nöjda människan


allt är precis så bra
som man kan hoppas
kunde hoppas
har kunnat hoppas
hade kunnat hoppas
kommer att kunna hoppas

jag gillar själv speciellt det där sista
"kommer att kunna hoppas"

men det finns ett steg till:

kommer att kunna ha hoppats

det finns tamejfan inget skönare
än den positiva människan

hon som slipper drömma

slipper kunna drömma....

kommer att kunna ha sluppit drömma




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-15 19:05



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ja, det kallas för livet.
Bra
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP