Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Tänkte inte på det"

"Man måste ta seden dit man kommer"

Denna sanning i ett gammalt svenskt ordstäv

har nu kommit upp på agendan hos våra politiker

Helt plötsligt har man förstått att de som invandrat

från alla världens länder.

på något sätt måste anpassa sig till de lagar

och sedvänjor som finnas i Sverige

"De e mycke nu",  från Lorry;

kan också ligga mycket bra i munnen

på politikerna just nu

Just nu säger Ulf Kristersson (M):

"I Sverige talar man svenska"

 

"Tänkte inte på det", sa ju redan Peter Dalle

i Lorry 1996




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-15 19:43



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Du sätter tummen på
ett mycket allvarligt
problem och samtidigt
påminner om den mycket
roliga Lorry, så att man
genast kommer i skratt.
Det var skickligt. :)
2017-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP