Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välkommen ombord, på undermedveten vansinnesfärd!


På djupt vatten



inget djup mäter mycket mer än det
instrument man väljer att mäta med


Vad anbelangar mina inre mörker
tvivlar jag på att något instument
alls mäter djup på det vis verkliga
avgrunder faktiskt kan ge prov på



-den som tordas uforska, utan så
mycket som snorkel eller kamera

Välkommen ombord





Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 174 gånger
Publicerad 2017-12-16 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn