Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den som äger kulturen skriver hela historien


Tidernas förlust


Vi delade äventyr som vardag med ord direkt
från dom som var där, över öppen eld på riktigt


Sen kom skriften, det ofelbara sättet att återge
saker som hänt, var det väl skrivet med bläck
fanns inget tvivel om dess äkthet på något sätt



Berättelsen dog och myten tog vid





Fri vers (Fri form) av Dehoffryn
Läst 244 gånger
Publicerad 2017-12-17 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dehoffryn
Dehoffryn