Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärnan

Jag kan känna att jag tappat kontrollen
Jag är inte den jag varit
Ibland växer jag åt olika håll, inte de jag velat

Ibland går man vilse

Blir starkare och svagare, på samma gång
Reser sig och faller, i samma andetag

Växer och krymper
Blir allt och blir inget

Ibland så tror man att man vilse är

Efter man tappat sig själv
I sina minnens bank
Blivit någon man inte känner

När man rädd och vilsen är ska man komma ihåg just detta
Man blommar alltid åt alla håll och kanter
Kärnan i ens inre förblir alltid den samman
?




Fri vers av byggpoeten
Läst 191 gånger
Publicerad 2017-12-17 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten