Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslofall

Du ger mig samma löfte om och om igen
Du begår samma misstag om och om igen
Du leker med mina känslor samma sak igen
Jag förlåter dig alltid fast jag vet att det kommer ske igen

Jag tappar en del av mig när du gör det om igen
Jag kan inte känna för jag vet det sker igen
Jag blir en idiot för du säger det om och om igen
Jag betyder ingenting jag bryter ner mig själv om och om igen


Jag ger för mycket av mig till dig
Jag hjälper dig och du stjälper mig
Mitt liv går ut på att rädda dig
Jag gör allt för dig och kan inte se livet utan dig
Jag vill va drogen för dig, men det kan jag aldrig bli
För du har redan funnit den, och den styr ditt liv








Fri vers av AnnaMatilda
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaMatilda
AnnaMatilda