Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt men glöm aldrig

vad är det som du inte förstår
när frågorna äter upp dig inifrån

det enda som räknas är detta nu
tidigare misstag gör att man går i itu

och du kan slipa på ett försvarstal
spotta ut hur rätt du har

men vad kommer det att leda till
när förlåtelse är något som båda vill

att förlåta behöver inte betyda att man glömmer
men lärdomen gör att ilskan istället utspelas i sömnen

det finaste är ändå den tid som finns kvar
för nu har vi lärt oss för att ställa nya krav

och löven de faller, vissnar och dör
men knoppar de brister i regn och tö




Bunden vers (Rim) av bögpoesi
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi