Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö

Iskristaller släpper från träden

Förenar sig med den nysnö som föll inatt

Lägger locket på för alla ljud

Så vackert får vi tyvärr inte många dagar




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättevackert skrivet
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson