Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har jag och gör än

Jag har varit i dimman i mörkret och valt det.
Jag har varit i elden i ondskan och känt det.
Jag har smakat på blodet och tårar jag vet det.
Jag har smakat på sveken och döden har levt det.
Jag har luktat på faran och hatet bredvid mig.
Jag har luktat på kylan och hungern som lyder.
Jag har levt på en plats där detta är det normala.
Ja en plats jag ännu inte lämnat.




Fri vers (Fri form) av Vincento
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-17 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vincento
Vincento