Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett växande beslut

Att välja
Självförverkligande
Att välja bort
Ett av livets största fenomen

Meningen
Anknytningen
Samhörigheten
Fullkomligheten
Kärleken

Associerade med detta naturens underverk

Att gå emot
Evolutionens drift
Och förvägra
Fortsatt genetisk existens

Och avböja sig
En tolkbar möjlighet
Till evigt liv

Att förbli i avsaknad av
Erfarenheter utan motstycke
Blir trots groende beslutsamhet
Den nyfiknes förlust




Fri vers av Moirin
Läst 525 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-17 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moirin
Moirin