Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu, pilsnabb


pilsnabbt förbi mig -
men mätaren ropar ut
hans snitthastighet




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-17 22:21



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
De är snabba dagens
motionärer, en del springer
med barnvagn. Pilsnabbt är
ett välfunnet ord.
2017-12-20

  Gunwale VIP
(I motionsspåret, alltså)
2017-12-18

  Annie b'larsson VIP
Haha...nu när jag vet, så är den ju jätterolig!
2017-12-18

  Annie b'larsson VIP
Jag tolkar det som att du skriver om fartdårar och att du kan checka av hans kriminella beteende genom att checka av din egen mätare.
2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP