Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för allt

Att ha två obotliga sjukdomar

Men ändå ha så mycket att kämpa för

Skulle aldrig klara det ensam

Tack alla ni som läser mig

Och stöttar mig




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tack själv för det du lär ut
2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson