Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk vs. frisk

när jag besöker ett mentalsjukhus
kan jag inte låta bli att tänka

är det verkligen de som är intagna
som är sjuka?

och vi som är på utsidan
som är friska?

eller är det i själva verket
tvärtom?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-18 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP