Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

vad är ångest?

det vet du inte om du inte har haft det

jag talar om riktig ångest

sån ångest

att man vet hur det känns
när man börjar skära sig
och varför man gör det

hur underbar den fysiska smärtan är
och hur den täcker över själens smärta

som ett vackert, vitt täcke
som nyfallen snö




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-18 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP