Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlöshet

vissa nätter
då jag inte kan sova


kommer demonerna

alla problem
som på dagen inte är några problem

de kommer krypande
från alla håll och kanter

och när det blir morgon
finns de liksom inte

men sen nästa natt
är de där igen
de jävlarna...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-18 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP