Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att stanna upp

full fart framåt
eller whatever – åt vilket håll som helst

för om jag stannar upp
är jag rädd att demonerna hinner ifatt mig

men en dag är det dags för mig att stanna upp
och möta mina demoner




Bunden vers av Tomas Karlsson VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-18 20:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vore nog klokt att stanna upp och möta demonerna. Det valde ju Ingmar Bergman.
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP