Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yngve Stoor och Tumme Liten

Vissa personer är stora

i något avseende

Andra gör sig stora;

om inte annat 

så genom att sätta sig

på den nittonde stolen;

och blicka ut

över den lysande församlingen




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 1165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-19 08:12



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Den var besk
och väl formulerad!
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP