Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest II

ångest

vad gör man?

vissa skär sig

jag skriver musik

och poesi

att skapa nånting
skänker tröst

det lindrar ångesten

det ger mitt liv en mening
en riktning

jag förstår dem som skär sig

men jag tycker att

spåren efter min terapi
är vackrare




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-19 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP