Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett misslyckat förhållande

vad är ett misslyckat förhållande?

för många är det ett förhållande som tagit slut

för mig är det mest misslyckade förhållandet
det som bara pågår
fast den ena eller båda parterna mår dåligt i det




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-19 22:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP