Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att prata mycket

är det inte ofta så

att det är människorna

som pratar mycket

som säger minst?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-22 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP