Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbitar

mina låtar
är som pusselbitar

och min skiva
är ett pussel

med en bit här
och en bit där

många viktiga bitar fattas ännu
för att bilden ska framträda ordentligt

ibland känns det som om
ju fler låtar och ju mer jag skriver

desto mer
behöver jag säga




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-19 18:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!
2017-12-19

    ej medlem längre
blir kanske ett musikskafferi att ösa ur
2017-12-19

  Solstrale VIP
More is less, desto mer desto mindre och det med mindre menas färre problem att välja, varför inte lägga allt på samma platta, spela in hundra versioner av samma låt... Det kskulle vara häftigt att uppleva.... Man får aldrig nog....
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP