Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att söka

Jag sökte och sökte

Men kom aldrig på riktigt vad jag sökte

Tiden gick och jag blev inte mer förnuftig av det.

Vad ska jag söka efter vart ska jag gå

Nu sitter jag här och är inte närmare svaret nu

Ovissheten är stor, kanske händer inget

Men jag vägrar att ge upp,

Särskilt när jag hör hur svårt andra har det

Vill bara vråla ut mitt missnöje över att folk får lida så




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-19 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
håller med i varje instans.
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson