Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fladdermöss

på stugan
i början av augusti

när det mörknar
och man tittar uppåt mot himlen

kan man se dem

fladdermössen
som flyger omkring och jagar mygg

en fladdermus
lär äta tusentals myggor per dygn

hur kan man låta bli att älska fladdermöss?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-19 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP