Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jultal med ICA basic

Ica basic batterier byta det här blir det tredje jultalet då krånglat liksom livet som krånglat sig ut i det kristalliska vita snön och visst är det underbart när någonting kan gå från grått och trist till vitaste vita av förväntningar. Jag vill ligga i snö göra snöänglar se lyktor brinna i snön. Låta mig luras in i det magiska med julen jag behöver bara en liten dos.
Fuck off all gråhet jag köper all kommers all snällhet allt som kommer med julen alla sånger allt bara för att få se det vackra landskapet i vitt.
jag älskar asfalt glittret på natten när man är på väg hem när det knakar under fötterna allt det där.




Övriga genrer av Neal
Läst 206 gånger
Publicerad 2017-12-19 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal