Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tokyo's last Hokage

körsbärsblommor flyttas med vinden,
där jag vill andas,
och hitta dig,
bakom järnvägarna,
och under tunnlarna,
sitter du på rosa elefanten,
och försöker hitta friden...

/ drömmar från en Baka Gaijinn...




Fri vers av JonasH
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-19 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH