Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och min autistiska katt

jag och min autistiska katt

håller varandra sällskap

om dagarna ligger han i sängen och sover

på kvällen när jag går och lägger mig

flyttar han sig till soffan




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-19 22:42



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Underbar titel
2018-03-05

  Bibbi VIP
Kul!
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP