Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns alla möjliga dagar och så finns just idag.


Vändpunkten

Det är morgon
det är tidigt
det är tyst
det är skönt
det är mörkt
det är kyligt
det är regnigt
det är vemodigt
det är onsdag.

Det är här.

Det är nu.

Det är idag. 

 

Det vänder. 

Det händer. 

 

Jag står redo. 

 




Bunden vers av Tabac VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-20 05:06



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Många intag av bilder
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP