Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oerfarenhet

Ängslig
Orolig
Ung
Dum

Kanske är det så det är
Kanske är det något en måste gå igenom
Kanske jag aldrig får reda på det
Kanske jag inte vill det.

Rädd
Nyfiken
Trött
Otålig

Kanske vänjer en sig
Kanske känslorna utvecklas
Kanske förändras de helt
Kanske även jag gör det.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-20 09:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Erfarenhet är nog bra, men överskattat, då det dessvärre inte är en garanti mot absolut dumhet (se våra politiker). Var öppen, skriv, dela med dig..du gör det bra!!!
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream