Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limbo

hela jag är i limbo

man talar om
himmel eller helvete

ja, i himlen är jag inte

men kanske inte i helvetet heller

det är bara ett tomrum

och det är tungt
och det är ingen ände på det




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-20 10:55



Bookmark and Share


  Stay Golden
SKAPA
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP