Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till kompositören Maria Schneider för det där med en ugglas spybollar!


Min musik

den musik jag skriver

är min

jag imiterar ingen

jag påstår inte
att min musik skulle vara bättre än någon annans

men den är min egen

det är klart
att man kan höra influenser i min musik

precis som man
om man undersöker en ugglas spybollar

så kan man se vad den har ätit




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-20 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP