Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar

du var den vackraste varelse
jag nånsin har sett

du hade lång, mjuk, vit päls
ljusblå ögon
och en enorm plym till svans

du var väldigt pratsam
och du hade ett vackert, kvittrande läte

du var som en ängel
och endast nio år gammal togs du ifrån mig
och blev en ängel på riktigt

jag ville dö

men jag måste fortsätta leva
för min egen
och din systers skull

nu har du din sista viloplats
på ängen vid min stuga

ängen som varje försommar
är helt täckt av vitsippor

du blev en vitsippa
och du är för alltid med mig
varje dag

liksom mina andra katter
ni är tre nu som är änglar
mina små änglar




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-20 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP