Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egna kriminalpolitik

Hur kan en plats/som står för lika värde/ha högre narkotikastraff/ än för pedofileri/och våldäktsinitiativ/undrar var dom lärde/sig en så kass/och tydlig idioti/är det den bästa/ kriminalpolitik/va, berätta bara eller låt bli/.
Ska en kvinna behöva pressas/och stressas/bara av det tillfället/hon bär smink och tajta jeans/att någon ska försätta/henne i en sits med tung medicin/ efter ett svin/ville släcka/den törsten i fantasin/ska det aldrig räcka/va, jag äcklas av den manin/.
Tänk att varje kväll/bli ställd/inför att undra/om det tunga/som berör/ dig själv som kvinna/ska dessa fega/ och dumma/ha rätt att leva/när dom försummat/en kvinna som gråter och blundar/va, det kan va värt att begrunda/.
Om man begärt/ att dom som låter/ sig själva/ gnälla/ och istället grävt/ en grav/på en åker/och ställa/dessa hundar/som gråter/efter förlåtelsen/och fälla/dom bundna/brutalt/eller tycker du det räcker med sex månader på kåken totalt/va, det är ju knappt illegalt/.
Eller en liten/pojke eller flicka/ett dagisbarn/och en skiten/pedofilfitta/tar sig friheten att tafsa/och påstår att inviten/var av barnet självvalt /men, ska grisen/då få jobba kvar/ditt svar,/vi gör ett undantag/.
Eller en snäll ofarlig/mor/eller far/som man aldrig tror/skulle vara skadligt/mot sitt barn som är underbart/men snart/blir det vardagsmat/men hur kan det som är så självklart/ och bra, förövarna säger kärlek vilka as/mm, jag säger rent hat/.
En modern/tid/men med en skev/och obekväm/ syn farlig/faktiskt/det är förkastligt/detta/och helt klart oförtjänt/att låta dom mest utsatta/tackla/detta äckliga/det är nog värst/men vad händer härnäst, va kolera eller pest/.
Det är bara en vanlig/ uppmaning/känn/ingen press/min vän/men/det är lite stress/för det skulle skett/för längesen/.
Tänk om en lösning stod vid tröskeln/eller om denna/rösten/kunde förändra/dessa rädda/och skrämda/som aldrig blir sedda/men tragiskt/använda/så vad ska vi göra mot dom som skändar/va, ja avrättning på plats vad annars ska hända/.
Men om det händer/nått/som gör att någon som jag spänner hanen/och avlossar/ett skott/för dom brott/mot kvinnor och barnen/som är mest heliga/enligt mina meningar/men, svinen som gör detta måste ha fel på sina ledningar.
Bryt benen på asen som är såna fegisar/eller du kanske flaggar för fler rehabiliteringar/va, jag är mer för snabba invalidiseringar/




Fri vers (Fri form) av Vincento
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-20 13:24



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja men undrar hur det är ställt
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Vincento
Vincento