Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sorg släpper tag


så kom de då

tårarna

rann varmt

som ett vattenfall

spår

från ett svart hål

som slukat mig

snart finns jag inte kvar

men så länge

tårar kan falla

finns jag

ännu ett tag

ännu en dag








 





Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-20 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
träffade rätt!
2017-12-27

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet om sorgearbete!
2017-12-20

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP