Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som måste ske sker

Är förberedd,
Är redo,
Accepterar mitt öde vad det än må vara,
Njuter av varje sekund,
Älskar dom som förtjänar det,
Hatar dom som inte förtjänar det för jag vill älska dom med men kan inte,
Jag dömer många men aldrig dom som är korrekta,
Jag är den jag är,
Jag tänker som jag alltid gjort,
Jag tycker som jag alltid gjort,
Skillnaden är att jag inte handlar som jag alltid gjort,
Det som måste ske sker det är vad det är och blir vad det blir rätt eller fel...
Det är mitt liv




Fri vers av Vincento
Läst 209 gånger
Publicerad 2017-12-20 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vincento
Vincento