Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Back back ;)

Min trakt/är den samma som den vart-att/
Vissa taggar men många sitter fast-satt/
Och dom som jobbar får sin lön ofta natt-svart/
Och vissa krigar hela dygnet bara hazz-lar/
Vissa får tips på lokaler och går på skatt-jakt/
Bara tömmer lagret snabbt/högst en kvart-klart/
Och den som tager/han haver/tack-tack/
O bax efter bax/med max-flax/
Kan bli kaos/ta paus/mannen ax-dax/
Och vissa tar ett skott/andra haff-as/
Becknar smått/andra kastar/kass-ar/
Och om en av mina bröder kanske fuck-as/
Då blir det klick klack/godnatt/och han smatt-ras/






Fri vers av Vincento
Läst 286 gånger
Publicerad 2017-12-20 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vincento
Vincento