Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Improvisation

Fientlig/politik/identisk/och aggressiv/
Kränkning/massa skit/är du inte vit/begränsning/kom inte hit/
Orättvisor statistik/mänskligt/förräderi/
Är du dömd/eller ska bli/gömd/illegal med motiv/
Och hoppas på nått bättre nått bättre i detta liv/
Knapra massa medicin/och tandblekning på kredit/
Lyxbilar/lyxstilar/det överklassen precis/
Gift med en polis/som tömmer/flaskan och glömmer/och slår sin fru till panik/
Men fördömer kriminella/dom själva/ så grovt satt dit/
Och snälla/ fick jag välja så skulle dom svälja skit/
Knäcker/sanningen/i andningen/verklighetspoesi/
Väcker/handlingen/till liv/förvandlingen/teorin/
Bless




Fri vers (Fri form) av Vincento
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-20 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vincento
Vincento