Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God jul till alla poeter

En god jul jag önskar alla poeter (bör uttalas med ä)
med sill, skinka och potäter
njut av maten som ni äter

Tänk också lite på dem
som inte har något hem
och de som lider av svält
och tvingas bo i kalla tält

De som flyr för sina liv
som inte har några alternativ
De som sover i stadens slum
där kroppen blir stel och krum

God jul alla poeter
oavsett vad ni heter

Nord-17




Bunden vers (Rim) av Njord
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-20 19:20



Bookmark and Share


  ULJO
Fin poetisk julhälsning. God Jul & Gott Nytt År
2017-12-21

  Gunnel Eriksson VIP
Väl formulerat och på vers men
inga julklappsrim.
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER