Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vindarn vänder

Mår du dåligt idag

Tänk då på att ingenting är konstant

Vindar vänder, när man minst anar det

Allt blir bra bara man är tålmodig

Lita på dig själv och var målmedveten

Någon gång går vindarna din väg




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-20 21:40



Bookmark and Share


  Ric
jag såg knappt ljus på tio års tid men nu har det plötsligt vänt de senaste månaderna, saker och ting har bara fallit på plats, så jag kan bara instämma, även om det såklart kan ta förbannat lång tid ibland..
2017-12-20

    ej medlem längre
så stark och duktig du är
resonerar så bra!
fin bild också
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson