Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sover i mina drömmar!

Jag drömmer om en människa.
Jag ser att personen sover.
Det händer inte mycket.
Hon bara ligger där.

Ligger där helt utmattad.
Orkar inte resa sig.
Tankar finns inte där.
Endast en känsla av förtvivlan.

Den märker hon inte förrens hon vaknar.
Det vill hon inte än.
Kanske vill hon det aldrig mer.
Kanske trivs hon i min dröm.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-20 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream