Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All ära till dig

Det var en strand på en solig dag/
Nånstans i Sverige min bror och jag/
Allt var bra/allt var fint allt var underbart/
Men våran/fråga/löd vart mamma var/
Som en låga/mellan oss båda/bröder broderskap/
Men det va plågan/som fick råda/det var allt såklart/
Vi var själva/vi var djärva/hade inget val/
Han blev tolv/ jag blev elva/och det stunda ras/
Och sedan noll/ blev till minus bara på en dag/
Skildes åt /bara gråt/bara sorg och hat/
För han va allt, han va allt jag behövde ha/
Min storebror/moderjord/broder god/du sa/
Blod är blod/lillebror/det är du och jag/
Vuxen ålder och du dog/bror du dog den dag/
Jag är kvar/utan svar/utan allt det bra/
Men du lever i min själ/så väl/så stanna kvar/

Min broder du var den största trygghet jag hade i livet från den dagen jag
föddes och fick äran att bli din lillebror och den stoltheten jag kände varje
gång du kramade mig och sa att du älskade mig. Utan dig vet jag inte vart jag
hade varit, antagligen i himmelen. Jag älskar dig för all evighet och jag
hoppas verkligen vi ses igen dock ska jag vara ärlig så tror jag inte det och
Det är det värsta i det här.... kanske blir jag överraskad, kanske sker mirakel
Kanske vi får skratta ihop igen ja kanske det vet bara du, du och gud.

Vila i frid min bror jag bär dig alltid med mig och jag kommer aldrig
Glömma allt vi gått igenom dina ord ditt sätt och din hjälp som har varit
Skillnaden mellan liv och död.


Bless min broder... MMJDS 6/6-11





Fri vers (Fri form) av Vincento
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-20 22:55



Bookmark and Share


  Ric
Grymt starkt och något av det mest berörande jag läst på ett bra tag. Finstämt och vackert i sin smärta och saknad. Kärlek.
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Vincento
Vincento